Feedback ronde

Ik kan niet aanwezig zijn bij de ontmoeting van de werkgroep op 6 juli, maar wil wel graag feedback geven over het ontwerp van de buurtboomgaard. Er is heel goed nagedacht over het ontwerp en wat mij betreft zitten de grote lijnen helemaal goed:

- heel goed dat de ingang niet aan de drukke Breeërsteenweg is maar aan de andere kant van het perceel

- de picknickweide is absoluut een topidee

- fijn dat er ook aan de kindjes is gedacht met een speelzone en een grasland om op te spelen.

Een aantal dingen die ik niet vanuit het plan kan opmaken, dus ik geef ze even mee voor de zekerheid:

 - als ouder vind ik het vooral belangrijk dat de kinderen niet de straat op kunnen rennen. Ik zie dat er een haag wordt voorzien aan de aknt van het bloemrijk grasland, maar niets aan de kant van de schoolstraat? Aan de kant van de Breeërsteenweg zou ik als ouder ook liever een degelijke afsluiting hebben waar kindjes zeker niet (onder)door kunnen. Een haag vind ik zelf niet zo veilig, zeker als die nog niet is dichtgegroeid.

- de speelzone vind ik redelijk klein, ik denk dat het al gauw te druk zal zijn als er een paar gezinnen tegelijkertijd aanwezig zijn. Zeker als je naar de rest van het perceel kijkt, is het een heel kleine oppervlakte. Kan deze niet uitgebreid worden?

- ik denk dat veel ouders op de picknickweide zullen vertoeven terwijl de kindjes spelen in de speelzone. Is de speelzone goed in het zicht vanuit de picknickweide (zonder belemmering van bv bomen ertussen)?