Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Over het project

In 2021 zal het nieuwe jeugdhuis z’n deuren openen in de gemeente Kinrooi. Waar het jeugdhuis net komt weten we nog niet, maar we gaan alvast samen op zoek naar een toffe naam en een leuk logo.

Vanaf 22 maart 2021 start onze zoektocht. Eind juni zullen we de uiteindelijke naam en logo bekendmaken en in de zomer van 2021 zal het jeugdhuis feestlijke geopend worden. We rekenen hiervoor op jouw stem!

Waar komt het jeugdhuis?

Het jeugdhuis moet een plek zijn waar elke jongere uit de gemeente Kinrooi zich op zijn plek voelt. Daarom zijn we op zoek naar een plaats die centraal gelegen is in de gemeente en die zich leent tot het huisvesten van een jeugdhuis. Heb jij een idee waar we ons jeugdhuis kunnen vestigen? Stuur een mailtje met je voorstel naar jeugd@kinrooi.be!

Fase 1: stel een naam voor

Heb je een voorstel voor een originele naam die kort en krachtig is, een jeugdige touch heeft en eventueel gelinkt is aan Kinrooi? Dan kan je dat laten weten op dit platform! Zorg dat je voorstel zeker aan de criteria voldoet zodat het zeker niet wordt uitgesloten. Deze vind je terug op de spelregels pagina.

Je kan tussen 22 maart en 18 april 2021 voorstellen voor namen indienen. De gemeente zal daarna een selectieronde houden.

Fase 2: stem op je favoriete namen

Geef je stem aan de verschillende voorgestelde namen en bepaal mee hoe het nieuwe jeugdhuis van Kinrooi gaat heten. Voor de top 3 voorstellen hebben we een leuke prijs:

  1. Anderhalve meter bier
  2. Een meter bier
  3. Een halve meter bier

Je kan stemmen op je favoriete namen tussen 1 en 10 mei 2021.

Ontdek de nieuwe naam

Fase 3: logo voorstellen

Een jeugdhuis moet natuurlijk niet enkel een naam hebben, maar ook een leuk logo. Heb je een voorstel voor een origineel logo dat past bij de nieuwe naam, en eventueel gelinkt is aan Kinrooi? Dan kan je dat insturen op dit platform! Een professioneel logo ontwerp insturen mag altijd, maar is geen verplichting. Je logo voorstel mag alleen geen auteursrechten bevatten of plagiaat zijn.

Je kan tussen 12 en 31 mei 2021 voorstellen voor logo’s indienen. De gemeente zal daarna een selectieronde houden.

Fase 4: stem op je favoriete logo

Geef je stem uit aan de verschillende voorgestelde logo’s en bepaal mee de huisstijl van het nieuwe jeugdhuis van Kinrooi.

Je kan stemmen op je favoriete logo’s tussen 4 en 14 juni 2021. Eind juni zal de gemeente de nieuwe naam en het nieuwe logo van het jeugdhuis bekendmaken.

Ontdek het nieuwe logo

In de zomer van 2021 zal het jeugdhuis feestelijk geopend worden.