Ontdek het thema

Leven, organiseren en beleven

Aanleg kunstgrasveld voetbal

Beschrijf je bijdrage

Als (één van de ) grootste verenigingen van Kinrooi, heeft FC Maasland NO nood aan een kunstgrasveld. De club telt inmiddels meer dan 500 leden en zorgt ervoor dat 300 jongeren hun favoriete sport kunnen beleven en al deze jongeren van straat houden. Echter is de huidige accommodatie te beperkt door de enorme groei van de club de voorbije jaren. Ook ten opzichte van de omliggende gemeentes lopen we achter aangezien we niet beschikken over een kunstgrasveld. Dit is een absolute must, willen we de club niet stagneren. Voor een goede jeugdwerking hebben we namelijk goede (en voldoende) velden nodig.

Aantal stemmen

60

Status van het idee

Idee niet haalbaar
14
14
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties (je kan geen nieuwe reacties meer indienen)

Zeer goed idee. Zeker noodzakelijk voor FC Maasland met zoveel jeugdspelers.
Een must voor FC Maasland NO!
Het is een goed idee, ook dat het voor meerdere doeleinden geschikt is. Het vuurwerk zou wat mij betreft minder mogen, omdat de dieren in de omgeving daar erg schrikachtig voor zijn.
'@Judith Hawinkels Ik ben het met jou eens. Betreffende het vuurwerk moeten we zeker aan de dieren denken.
Top idee, voor de technische ontwikkeling van alle jeugdspelers is dit een must.
Goed idee 👍
Een kunstgrasveld voor FC Maasland NO zal zeker een meerwaarde betekenen voor het uitbouwen en voortbestaan van onze fusie club , kan inderdaad tevens eventueel multifunctioneel gebruikt worden .
Moet zeker kunnen, maar dan kan je dit wel best doen op een manier waarop het veld niet enkel beschikbaar is voor de voetbalclub. Als je zoiets (deels) financiert met openbare middelen, dan is het maar normaal dat het niet uitsluitend door één club wordt gebruikt. Zorg dan dat je zeker correcte afspraken maakt over het gebruik en dat het ook opengesteld wordt voor bv hockey- of rugby initiatie etc. Of leg het bv aan in combinatie met een atletiekpiste. Ik ken een paar gemeenten waar de financiering van die velden tot zware discussies heeft geleid, onder meer omdat achteraf de onderhoudskosten vrij zwaar door kunnen wegen.
'@Bart Van Brabant Ik ben het eens me jou! Een kunstgrasveld moet multifunctioneel kunnen gebruikt worden!
Top idee !!! Misschien ook eens denken aan Led Sportveldverlichting Ik weet wel een bedrijf dat wil optreden als sponsor
'@Albert Aerts Inderdaad Albert, de verlichting moet dan ook gemoderniseerd worden!
Misschien een idee...participeren... Laat de supporters en bedrijven de mogelijkheid om een stukje van het nieuwe grasveld te "huren", per m². Elke supporter kan 1 of meerdere m² "huren" in de vorm van sponsoring/participatie. Deel het veld op in m² en geef elk deel een nummer. De supporter kan dan bepaalde nummers "huren" aan een bepaalde som per m² , per jaar gerekend en dit voor de periode van 10 jaar. Samen "betalen" geeft het voordeel van betrokkenheid binnen de gemeente/club en zal het financieel aantrekkelijk maken voor alle partijen
Goed idee 👌🏻
Doen! Het is tijd voor een volgende stap voor deze club met al die jeugdspelers.
Noodzakelijk voor het jeugdvoetbal!
Volledig mee eens!! De jeugd is de toekomst!
Top idée zeker voor clubs met veel jeugd