Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Asfalt- en betonwerken verwacht

Morgen, donderdag 7 juli, zal het betonnen kruispunt Kloosterstraat-Molenweg gestort worden. Daarna komen er nadars rond te staan zodat het minstens drie weken kan uitharden. Op dit moment is het plaatselijk soms even slalommen tussen de putdeksels. Dit is eind deze week niet meer nodig als een eerste asfaltlaag gestort is. Bij de verhoogde kruispunten aan de Neeroetersesteenweg en toegangsweg Nelisveld zal ook asfalt aangestort worden maar er blijft nog een opkant van een drietal centimeter aan de verhoogde drempels en de putdeksels totdat de rode eindlaag gestort is.

Vanaf vrijdag 8 juli kunnen de verhoogde betonnen kruispunten (Neeroetersesteenweg, toegang Nelisveld) wellicht 's avonds opnieuw opengesteld worden voor het verkeer. Dat betekent dat de Kloosterstraat / Processieweg terug gebruikt kan worden. Dit zal zo zijn tot de eerste week van augustus. Dan zal het nog enkele dagen afgesloten worden voor de aanleg van de laatste rode asfaltlaag. Het gedeelte van Kloosterstraat noord blijft momenteel nog een tijd onderbroken omdat het betonnen kruispunt aan de Molenweg moet uitharden. Bewoners ten zuiden van het kruispunt kunnen weg rijden via het kruispunt Kloosterstraat-Processieweg, voor bewoners ten noorden van het kruispunt met de Molenweg is het uitrijden richting de Breeërsteenweg.

Volgende week zal er verder gewerkt worden aan de stoepen in Kloosterstraat noord en het Melkerijstraatje. De aannemer gaat pas in bouwverlof als alle stoepen aangelegd zijn.

Deel op facebook Deel op twitter