Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Asfaltwerken vanaf 3 augustus

Volgende week (31) zal de aannemer de deklagen aanbrengen alsook een stuk onderlaag op het deel Kloosterstraat-Molenweg. Voorafgaand aan deze werken, gaat er maandag een reinigingswagen alle wegen schoonmaken. Deze actie geeft minimaal hinder en men kan gewoon met de auto de wegen blijven gebruiken. 

Vanaf woensdag 3 augustus zal Hoogmartens de asfaltwerkzaamheden gaan uitvoeren. Die gaan wel gepaard met hinder zodat bewoners de vraag krijgen om de auto buiten het werkgebied te plaatsen als men die nodig heeft. Nadat het aanbrengen én afkoelen van het rode asfalt, kan me die wegen de dag nadien weer in gebruik nemen. Woensdag zal het rode asfalt aangebracht worden in de Kloosterstraat / Melkerijstraat/ Nelisveld met een grote machine. Op donderdag zal dat met twee kleinere machines gebeuren op de wegen waar in het midden een betongoot ligt (Kloosterstraat / Processieweg). Eind volgende week gaat aannemer Van Beers Hoogeloon in (Nederlands) bouwverlof.

Daarna zullen de restpunten afgewerkt worden: de signalisatie, de bebording en alles wat verder noodzakelijk is. Wie vragen heeft over de werken, kan de komende week de uitvoerder op de werf contacteren. 

Deel op facebook
Deel op twitter