Skip to main content
home-page
home-page
Ontdek het thema

Een fijne(re) buurt en leefomgeving

Parking Truyenstraat 20

Beschrijf je bijdrage

De parking op Truyenstraat 20 tweede helft asfalteren. De meisjeschiro, jongenschiro, pingpong, KLJ en voetbal zullen u dankbaar zijn.

Aantal stemmen

17

Status van het idee

Idee aangenomen
6
6
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties (je kan geen nieuwe reacties meer indienen)

Heraanleggen van de parking. En meer parkings creëeren. de ruimte optimaal benutten.
Ik vind dit een superidee Zeker als een van de organisatoren van Pepelrock, vind ik dit een meerwaarde voor de hele recreatieve, actieve en culturele buurt. Zelfs voor de Molenfeesten kan dit heel interessant zijn om als parking te gebruiken.
Ik zou dit uitstekende idee willen uitbreiden en het pad van de Scheurestraat richting Truyenveld (Chiro, HOM, TTC) verbreden/beklinkeren/asfalteren en er een extra lantaarnpaal plaatsen (zeker nodig tijdens de donkere maanden). Dit alles past ook nog eens in het plan ten behoeve van een veiligere schoolomgeving want kids kunnen via dat paadje dan het gevaarlijke kruispunt Truyenstraat/Scheurestraat eventueel vermijden.
heel goed idee, kunnen misschien meteen het smalle pad langs de chiro ( hekwerk) fatsoenlijk aanleggen . Dit is een fijne toegangsweg voor de fietsers en wandelaars vanuit het dorp naar het recreatiegebied. De landbouwers ploegen bijna het pad weg , gevaarlijk voor kleine kinderen.
'@Mathieu Segers inderdaad!
Het had in eerste instantie al volledig in 1 keer geasfalteerd moeten worden. Maar misschien om budgettaire redenen Dat ze alleen maar het eerste deel gedaan hebben. Niet alleen HOM heeft er baat bij bij de hele asfaltering. Maar ook de rest zoals jeugdverenigingen ,Ping Pong en de vele festiviteiten die zich in de buurt plaats vinden hebben er baat bij.