Kunst aan de Maas: dat kiezen we samen!

Via dit platform kan je op 3 manieren een bijdrage leveren:

Expert voorstellen

Ken of ben jij de persoon die alles weet over de Maasvallei en onze lokale werkgroep wil versterken? Dan kan je dat laten weten! Wat verwachten we van een kandidaat? Minimaal 2 keer per maand te vergaderen en aanwezig te zijn bij excursies. En dit voor een duur van minimaal 1 jaar.

Je kan tot en met 25 maart kandidaten voordragen. De gemeente neemt dan contact op met de voorgestelde kandidaten.

Locatie voorstellen

De Maasvallei is een enorm uitgestrekt gebied, met een behoorlijke diversiteit. Ken jij een locatie binnen de Maasvallei die wel eens geaccentueerd mag worden? En lijkt een kunstwerk of belevingsplek op deze locatie jou een goed idee?

Jouw idee of verhaallijn indienen

Ken je geen goede plek maar zit je boordevol goede ideeën? Binnenkort verzamelen we ideeën en leggen ze in een later stadium aan de lokale werkgroep voor. Niet ieder idee kan worden uitgewerkt, maar kan wel als achtergrondinformatie worden gebruikt.

Doe mee met Kunst aan de Maas

Spelregels van het online platform

Het doel van het online platform is zoveel mogelijk mensen en organisaties de kans te geven zich te informeren of om een bijdrage te leveren. Om in interactie te gaan op het platform (bijdragen, reageren, stemmen ...) heb je een account nodig. Hoe we met de data die we verzamelen omgaan lees je na in het privacy statement. Op deze pagina vind je de spelregels terug om een bijdrage in te dienen.

Die bijdragen zijn onderworpen aan een aantal regels zodat we het geheel open en constructief kunnen houden. Bijdragen die niet aan de regels voldoen, worden niet gepubliceerd, tenzij ze kunnen worden bijgestuurd.

Regels:

 • Bijdragen die geen betrekking hebben op tot het project kunnen door de moderatoren geweigerd worden.
 • Bijdragen die bestempeld kunnen worden als racistisch, haatdragend, beledigend, kwetsend ... worden verwijderd door de moderator.
 • Bijdragen die gericht zijn op personen (bijv. persoonlijk gerichte antwoorden of commentaren) worden verwijderd door de moderator.
 • We houden het project transparant en eerlijk. Gebruikers die willen meewerken met valse of misleidende profielen (er is geen aannemelijke voornaam of naam ingegeven (bijv. X7zg3 of Darth Vader)) worden verwijderd door de moderator.
 • De inhoud van bijdragen die auteursrechtelijk beschermd zijn, kunnen worden verwijderd door de moderator.
 • Bijdragen die niet geformuleerd zijn in het Nederlands kunnen geweigerd worden.
 • Bijdragen die beschouwd kunnen worden als (verdoken) reclameboodschappen, die links naar andere websites bevatten (die niets met de vragen te maken hebben) of die beschouwd kunnen worden als spam, kunnen verwijderd worden door de moderator.

Hoe passen we de regels toe?

 • Nieuwe bijdragen: een nieuwe bijdrage verschijnt niet automatisch op het platform. Deze wordt éérst bekeken door een (team van) moderator(en). Daarom zal je jouw bijdrage niet onmiddellijk zien verschijnen. In tijden van grote drukte op de site (bv. na veel persaandacht over dit project) kan dit meer tijd in beslag nemen.
 • Reacties: reacties verschijnen wel meteen op het platform, om inhoudelijk debat aan te moedigen. Reacties kunnen "gemeld worden als ongepast" door bezoekers van de website. Reacties kunnen door moderatoren verwijderd worden nadat ze online stonden.
 • Je krijgt een bericht: wanneer je bijdrage behandeld is, of je reactie verwijderd wordt, krijg je via e-mail een bericht van de moderator. Je kan dan een nieuwe bijdrage indienen of reactie plaatsen, die wel voldoet aan de spelregels.
 • Je toegang kan worden geblokkeerd: de moderatoren kunnen gebruikers, die bij herhaling de regels negeren, blokkeren zodat ze geen bijdragen meer kunnen leveren op het platform.