Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Wil u rechtstreeks geïnformeerd worden over het meest actuele nieuws over de werken? Dan raden we u aan om in te schrijven op de digitale nieuwsbrief !

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Geef deze tip zeker door aan anderen die best op de hoogte zijn van deze werken.

Kinrooi info & kort

In de Kinrooi info van april 2021 werden de werken uitvoerig voorgesteld. Download hier het uitgebreid dossier over de werken. Via het gemeentelijk infoblad en ook de infokrant Kinrooi kort zal regelmatig een stand van zaken van de werken bekendgemaakt worden.

Digitale infosessie

Omdat fysiek samenkomen in coronatijden niet aangewezen is, was er op woensdag 31 maart een digitale infosessie over de werken. U kan hier de presentatie van de infosessie bekijken. De volledige video-opname van de digitale infosessie kan u hier op YouTube herbekijken.

Werfgids

Om omwonenden en andere betrokkenen (scholen, kinderopvang, sporthal, de Bunker, lokale handel, ...) te informeren over de werken, werd in week 15 een aparte werfgids bedeeld bij een 650-tal buurtbewoners. De werfgids zal ook ter beschikking gesteld worden bij diverse stakeholders zoals de scholen, de kinderopvang, lokale handelaars en de plaatselijke dokter.